Over ons

Nelisca is een landelijk opererend accountants- en adviesbureau voor kleine en middelgrote ondernemingen – van startups tot scaleups – in de life science sector. Onze specialisten bieden een relevant productenpakket als het gaat om diensten op accountancy, administratief, fiscaal of juridisch vlak, het werven van gekwalificeerd personeel of subsidie. We zijn gevestigd in Oss op het Pivotpark: een smeltkroes van life science bedrijven.

Wij werken al voor veel life science ondernemingen en kennen de branche als geen ander. Wij weten wat er speelt en geven u concrete, heldere adviezen. Samen met u kijken we naar het verleden en de toekomst van uw bedrijf en maken duidelijke prognoses. We hebben actuele kennis van fiscale mogelijkheden en uitdagingen en voeren die graag voor u uit. Natuurlijk altijd in goed overleg met u.

Via Nelisca kunt u tevens verdere contacten leggen in de branche waarin u werkzaam bent omdat wij vele collega’s van u kennen. Maar wij kennen bijvoorbeeld ook de voor u relevante investeerders en hun wensen en eisen.

Kortom, onze accountants en fiscalisten hebben de kennis en ervaring die uw bedrijf nodig heeft om te groeien en vervolgstappen te maken.


Henk Groen
Registeraccountant


Sander Verbaarschot
Fiscalist


Mark van Keulen
Relatiebeheerder


Dennis van Opstal
Relatiebeheerder


Ingeborg Bassa
Relatiebeheerder


Ingrid Cuppers
Relatiebeheerder


Miranda Janssen
Relatiebeheerder


Jasper Bosch
Administratief medewerker


Netje van der Elst
Salarisadministrateur


Remco Janssen Duyghuysen
Relatiebeheerder