Over ons

Nelisca is een landelijk opererend accountants- en adviesbureau voor kleine en middelgrote ondernemingen – van startups tot scaleups – in de life science sector. Onze specialisten bieden een relevant productenpakket als het gaat om diensten op accountancy, administratief, fiscaal of juridisch vlak, het werven van gekwalificeerd personeel of subsidie.

Doordat wij ons specifiek richten op life science ondernemingen, kennen wij de wensen van u – de klant: tijdige en juiste informatie over het verleden, maar zeker ook over de toekomst; zaken uit handen geven, maar wel de controle behouden en dus tijdig gerapporteerd worden; projecties ontvangen omtrent toekomstige kasstromen et cetera.

Via Nelisca kunt u tevens verdere contacten leggen in de branche waarin u werkzaam bent omdat wij vele collega’s van u kennen. Maar wij kennen ook de mensen waar u misschien gebruik van wenst te maken, zoals investeerders. En ook de wensen van de investeerders kennen wij, waardoor wij u goed kunnen adviseren omtrent de inrichting van uw organisatie.


Henk Groen
Registeraccountant


Sander Verbaarschot
Fiscalist


Mark van Keulen
Relatiebeheerder


Dennis van Opstal
Relatiebeheerder


Ingeborg Bassa
Relatiebeheerder


Ingrid Cuppers
Relatiebeheerder


Miranda Janssen
Relatiebeheerder


Jasper Bosch
Administratief medewerker


Netje van der Elst
Salarisadministrateur


Remco Janssen Duyghuysen
Relatiebeheerder