Over ons

Nelisca is een landelijk opererend accountants- en adviesbureau voor start-ups tot scale-ups in de life science sector en biowetenschap. Onze specialisten bieden een relevant productenpakket als het gaat om diensten op accountancy, administratief, fiscaal of juridisch vlak, het werven van gekwalificeerd personeel of subsidie. We zijn gevestigd in Oss op het Pivotpark: een smeltkroes van life-science-bedrijven.

Wij werken al voor veel ondernemingen in life science en kennen de branche als geen ander. Wij weten wat er speelt en geven u concrete, heldere adviezen. Samen met u kijken we naar het verleden en de toekomst van uw bedrijf en maken duidelijke prognoses. We hebben actuele kennis van fiscale mogelijkheden en uitdagingen en voeren die graag voor u uit. Natuurlijk altijd in goed overleg met u.

Via Nelisca kunt u tevens verdere contacten leggen in de branche waarin u werkzaam bent omdat wij vele collega’s van u kennen. Maar wij kennen bijvoorbeeld ook de voor u relevante investeerders en hun wensen en eisen.

Kortom, onze accountants en fiscalisten hebben de kennis en ervaring die uw bedrijf nodig heeft om te groeien en vervolgstappen te maken.


Henk Groen
Founder en registeraccountant


Sander Verbaarschot
General Manager en fiscalist


Mark van Keulen
Accountant


Dennis van Opstal
Relatiebeheerder


Ingeborg Bassa
Loonadministrateur


Ingrid Cuppers
Relatiebeheerder


Miranda Janssen
Business Developer


Jasper Bosch
Administratief medewerker


Remco Janssen Duyghuysen
Relatiebeheerder