Vrouw doet loonadministratie

Complete salarisverwerking door Nelisca

Salarisverwerking omvat meer dan alleen het berekenen van het bruto-nettoloon. Voor life sciences ondernemingen is het een complex proces waarbij nauwkeurigheid en deskundigheid essentieel zijn. Wij bieden uitgebreide diensten op diverse gebieden om ervoor te zorgen dat uw salarisadministratie vlekkeloos verloopt.

Salarisadministratie

Met onze expertise in salarisadministratie nemen we het volledige proces uit handen. Van het opstellen van arbeidscontracten tot het verwerken van salarisstroken, wij zorgen voor een foutloze uitvoering die voldoet aan de eisen van de life sciences sector.

Aangifte loonheffing 

Wij zorgen voor tijdige en accurate aangifte van loonheffing, waarbij we rekening houden met de meest recente belastingwetgeving en fiscale voordelen zoals de WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) en de 30%-regeling.

Sociale verzekeringen 

Het beheer van sociale verzekeringen is een belangrijk onderdeel van salarisverwerking. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers correct zijn aangemeld en dat de sociale verzekeringen op de juiste wijze worden afgedragen.

Controle nota’s pensioenfondsen

Wij nemen de controle van nota’s van het pensioenfondsen op ons. We zorgen ervoor dat alle pensioenbijdragen nauwkeurig worden verwerkt en geregistreerd.

WBSO-toepassing

Voor life sciences ondernemingen is de WBSO een belangrijke stimuleringsregeling. We helpen u bij het correct toepassen van de WBSO, zodat u optimaal kunt profiteren van de voordelen voor uw innovatieve projecten.

Opstellen arbeidscontracten en werkgeversverklaringen

Ons team van experts staat klaar om arbeidscontracten op te stellen die voldoen aan de wettelijke vereisten en uw belangen als werkgever beschermen. Daarnaast kunnen we werkgeversverklaringen verzorgen voor uw medewerkers.

Bij Nelisca zorgen we voor kwaliteit en continuïteit in salarisverwerking, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen.

Webinar 30% tax rule

BG.legal en Nelisca organiseerden een webinar over de 30%-regeling. De 30%-regeling is een stimulans voor Nederlandse werkgevers om buitenlandse werknemers vanuit het buitenland aan te nemen. Tot 30% van hun salaris kan worden betaald zonder belastingheffing. Op die manier kunnen werkgevers kandidaten een hoger nettoloon bieden zonder hogere loonkosten. Bekijk het webinar >

Video afspelen over Webinar 30% tax rule