Cel in een stolp life sciences onderzoek

Ontdek subsidiemogelijkheden voor life sciences bedrijven

Bent u actief in de boeiende wereld van life sciences en op zoek naar financiële ondersteuning om projecten te versnellen? Ontdek de verschillende subsidieregelingen die beschikbaar zijn om uw bedrijf vooruit te helpen. Bij Nelisca bieden we expertise en begeleiding om u door het complexe landschap van subsidies te leiden, zodat u kunt profiteren van de beschikbare financiële stimulansen.

WSBO Subsidie: stimuleer innovatie en ontwikkeling

De Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WSBO) is een cruciale subsidieregeling die bedrijven ondersteunt bij het financieren van hun onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten. Voor life sciences bedrijven biedt de WSBO een kans om te investeren in baanbrekende projecten en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Met onze begeleiding kunnen wij u helpen bij het navigeren door de aanvraagprocedure en ervoor zorgen dat u voldoet aan alle vereisten.

MIT-subsidie: versnel je technologische innovatie

De MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) subsidie is gericht op het ondersteunen van MKB-bedrijven bij het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het versterken van hun concurrentiepositie. Voor life sciences ondernemingen biedt deze subsidie een kans om te investeren in onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Wij kunnen u helpen bij het identificeren van geschikte projecten en het opstellen van een sterke subsidieaanvraag.

MDIEU-subsidie: faciliteer duurzame ontwikkeling

De Milieu-investeringsaftrek (MDIEU) subsidie stimuleert investeringen in milieuvriendelijke technologieën en duurzame bedrijfsvoering. Voor life sciences bedrijven die streven naar duurzame ontwikkeling biedt deze regeling een kans om te investeren in groene innovaties en milieuvriendelijke oplossingen. Wij kunnen u helpen bij het identificeren van subsidiabele investeringen en het maximaliseren van uw subsidievoordeel.

Uw partner in subsidiebegeleiding: Nelisca

Bij Nelisca begrijpen we de uitdagingen waarmee life sciences bedrijven worden geconfronteerd bij het verkrijgen van subsidies. Ons team van experts staat klaar om de administratieve inrichting en begeleiding tijdens subsidietraject te doen.  Met onze kennis en ervaring kunnen we u helpen om het maximale subsidievoordeel te behalen en uw innovatieve projecten te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het benutten van subsidies voor uw life sciences bedrijf!

Webinar WBSO

Sinds 2022 is de WSBO aangepast. Het gaat om wijzigingen van de aanvraag, toepassing en omvang van de WSBO-beschikking en de afdrachtvermindering loonheffing. In 30 minuten praten Sander Verbaarschot van Nelisca en Kees Wilms van Kersbergen van Raaf Subsidieadvies u bij over deze wijzigingen. Bekijk het webinar >