Pivot Park - Kloosterstraat 9 - 5349 AB - OSS

Onze missie

Wij helpen life science ondernemingen met financieel en fiscaal advies en hun (loonadministratie). Met onze helder prognoses kunt u als ondernemer volle focus houden op het R&D-proces binnen uw onderneming. Samen werken wij aan uw toekomst. 

Team Nelisca
Ons enthousiaste team staat voor u klaar!
Toekomst van life science

Onze visie

Met onze expertise dragen we bij aan de snelle ontwikkeling van medische oplossingen en pharmaceutische middelen. Een gezondere wereld door life science innovaties. 

Ons team

Henk Groen

Henk Groen
Founder en registeraccountant

Henk Groen is een ervaren accountant. Hij kent de life science branche als geen ander en weet waar kansen en risico's liggen.

Sander Verbaarschot

Sander Verbaarschot
General manager en senior fiscalist

Sander is een expert op fiscaal vlak. Hij adviseerde al veel start-ups en scale-ups en beursgenoteerde bedrijven in life science.

Ingrid Cuppers

Ingrid Cuppers
Relatiebeheerder

Ingrid is een ervaren relatiemanager en adviseur. Uit de gesprekken met onze opdrachtgevers haalt zij waardevolle input om tot een concreet advies te komen.

Inge Bassa

Ingeborg Bassa
Relatiebeheerder En Payrollspecialist

Op Ingeborg kun je bouwen. Zij werkt nauwkeurig en ziet verbeteringen en concrete acties voor klanten. Kortom: een waardevolle sparringpartner voor onze klanten.

Mark van Keulen

Mark van Keulen
Senior accountant

Mark is een echte senior in het accountantsvak. Hij kent wet- en regelgeving tot in detail en adviseert klanten graag en goed met financiële prognoses.

Dennis van Opstal

Dennis van Opstal
Relatiebeheerder

Jaarrekeningen, aangiften en prognoses. Dennis maakt ze en adviseert ondernemers over hun financiële planning.

Dilyar Kadalo
Administratief medewerker

Dilyar is student Finance en werkt naast zijn studie voor Nelisca om ervaring op te doen als financieel medewerker. Inmiddels is Dilyar een vertrouwd gezicht voor veel klanten.

Amina

Amina is een van onze administratieve krachten. Zij voert zorgvuldig en professioneel de administratie voor veel van onze life sciences klanten.

Jasper Bosch

Jasper is een ervaren administratieve topper. Als werkstudent is hij al een paar jaar verbonden aan ons kantoor.

Sjoerd van den Oord

Naast zijn universitaire studie Economie werkt Sjoerd voor Nelisca als financieel administratieve kracht.

Remco Janssen Duyghuysen

Remco is een ervaren relatiebeheerder die een belangrijk deel van zijn werkweek voor klanten van Nelisca werkt. Naast Nelisca werkt hij ook voor klanten van HKG Accured.

De samenwerking binnen het team is top!

Sander Verbaarschot

Dit is wat klanten over ons zeggen

“Nelisca heeft een goed financiële forecast gemaakt voor onze start-up. Zo weten we wanneer we welke stappen moeten nemen.”
Willem
Willem
“De lijntjes zijn kort. Dat vind ik prettig. Als ik een vraag heb, dan staat het team altijd voor me klaar.”
Claire
Claire
“De life sciences markt is een bijzondere markt. Het is fijn om samen te werken met een accountancykantoor dat onze branche door en door kent.”
Rohan
Rohan